Občni zbor 2009

obcni zbor 2009V soboto, 14.2.2009 se je v prostorih društva v Gorenjih Jaznah "zgodil" letošnji občni zbor DOP. Z rezultati lanskega leta smo bili zadovoljni, saj je bilo uspešno izvedenih približno 80% načrtovanih projektov.
V sklepih za letošnje leto pa je v prvi vrsti ohranitev vseh projektov, ki so potekali v preteklem letu (organiziran pohod na Bevkov vrh 2.1., Planica, smučanje, pustovanje, prvomajsko praznovanje s športnimi igrami-2 dni, gorski tek, sejem, turnir v malem nogometu,pomoč pri organizaciji ženskega rallya, organizacija osmice, miklavževanje) in še nekaj novih, ki bodo predvsem poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu in ob tem še prijetno druženje (izlet s kolesi in aerobika).Velik projekt, ki ga bomo poskušali uresničiti skupaj z ostalimi društvi v krajevni skupnosti, pa je postavitev enotnih označevalnih turističnih tabel.

Občnega zbora se je udeležilo skoraj 40 ljudi, najbolj pa je razveseljivo dejstvo, da se je DOP Jazne pridružilo 9 novih članov. Navzoči so bili tudi predstavniki ostalih društev v krajevni skupnosti (PGD Plužnje, Prosvetno društvo France Bevk iz Otaleža, Stari meh Lazec, ŠD Otalež) ter predsednik KS Otalež.

Vremenska napoved

slovreme.net

Facebook