O društvu

V društvu za oživitev podeželja (DOP) Jazne se ukvarjamo s pripravo različnih športnih in družabnih dogodkov. V kolikor narava dopušča, februarja prirejamo veleslalom, marca se skupaj z nami lahko odpravite na ogled tekem v smučarskih skokih ali poletih v Planici, ob kresu pa skupaj pričakamo mesec ljubezni - mesec maj.
Poletje je čas za brezskrbne zabave in poletne športne aktivnosti. Že lani smo tako prvič po dolgih letih obudili "Sejem v Jaznah", ki so ga v Jaznah že nekoč praznovali ob godu svetega Jakoba. V okviru sejma je potekal groski tek na Bevkov vrh, po teku pa je sledila čisto prava zabava, ki je trajala vse do zgodnjih jutranjih ur.

Zadnje tople poletne dni je čas še za turnir v malem nogometu, nato pa na vrata že potrka jesen, ko se narava odene v najlepše barve in je pravi čas, da se skupaj z nami odpravite na izlet, s katerim se tudi zaključi letni program naših aktivnosti.
To je le v grobem nekaj dogodkov, ki jih pripravljamo vsako leto. Prav gotovo pa se med našimi aktivnostmi najde še kak dogodek, o čemer ste obveščeni tudi na naši spletni strani.

Vremenska napoved

slovreme.net

Facebook